Betingelser

Lad os stå for din næste opgave. Her kan du få et indblik i, hvad vi kan hjælpe dig med på dette område.

Se betingelser her

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra KK-Imports Webshop. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og KK-Imports Webshop.

Priser Alle priser på KK-Imports Webshop er anført i DKK. og inklusiv 25 % moms

Betaling Når du har gennemført din betaling, ser du et skærmbillede med din ordrebekræftelse, som du kan printe ud. Umiddelbart efter du har gennemført din bestilling, modtager du en e-mail med ordrebekræftelse samt salgs- og leveringsbetingelser.

Betaling via kredit kort Der kan på KK-Imports Webshop betales med Dankort

Sikkerhed ved betaling med kredit kort KK-Imports Webshop benytter sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer informationen mellem en internetbrowser (kortindehaveren) og internetserveren (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til PBS. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. Ved betaling med Dankort og Visa Dankort, overføres data direkte til PBS i krypteret form. Vi modtager ingen data om dit Dankort.

Levering KK-Import leverer træpiller og briketter i Nordjylland (Indenfor en radius af 50 km fra adressen) – eksklusiv ikke brofaste øer. (Ring for levering i øvrig Danmark) Træpiller leveres senest 7 arbejdsdage efter ordreafgivelse (dog normalt inden for 3 dage). Levering er som udgangspunkt til kantsten. Der kan dog aftales et bestemt leveringssted, som skal være muligt med palleløfter samt plads til at komme fra pladsen igen, dette er for kundens eget ansvar hvis der opstår problemer med belægning eller andre genstande. Der kan aftales en bestemt leveringsdag, hvis det er muligt. Det kan evt. aftales pr. telefon. Beskriv i feltet kommentar udførligt, hvor dine træpiller skal aflæsses. Varen anses som leveret, når den er afleveret på din adresse. Sækkevarer: træpiller er emballeret i 15 eller 16 kg plastsække og efterfølgende er pallen vrappet med tophætte så den er umiddelbart vandafvisende. Pallen skal alligevel opbevares indendørs snarest muligt efter modtagelse. Ethvert ansvar bortfalder KK-Import, hvis træpillerne aflæsses udendørs. Aflæsning af paller sker med en elpalleløfter. Der kræves hårdt underlag eks. Beton, asfalt eller en udlagt træplade eller andet hårdt materiale. Adgangsvejen til leveringsstedet skal være fast vej, bredde 2,8 m. og frihøjden 4,0 m, ingen udhængende træer eller lign. Bemærk: Hvis ikke varen “kan” placeres det ønskede sted, vil chaufføren aflæsse den, hvor han finder det mest hensigtsmæssigt.

Kunden er altid ansvarlig for adgangsveje er i ordentlig stand og ryddet for sne, så levering kan ske uden scener. Hvis levering ikke er mulig køres varen retur til lager på kundens regning.

Kvittering Kvitteringen fremkommer med en betalt faktura, der sendes til dig pr. e-mail, når betalingen er modtaget. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Fortrydelsesret Du har mulighed for at fortryde dit køb i henhold til forbrugeraftaleloven. Fortrydes bestilling inden levering, kan den omkostningsfrit afbestilles.

Bemærk, at du som kunde selv skal afholde alle omkostninger, som er forbundet ved at returnere varerne. Yderligere forpligter du dig til at returnere varerne i væsentlig samme stand og mængde, som varerne er modtaget.

Reklamation Du har som udgangspunkt 2 års reklamationsret efter købelovens regler regnet fra varens modtagelse, på alle varer købt på KK-Imports Webshop. Selvforskyldt fugt, eller lign. samt skade på emballage er ikke omfattet af reklamationsretten.

Fortrolighed Dine oplysninger vil ikke blive videregivet til tredjepart, i andre henseende end det er nødvendigt, fx ved levering. Ifølge dansk bogføringslov skal KK-Import opbevare oplysninger omkring dit køb i 5 år.

Personoplysninger

KK-Import vil til brug for behandlingen af og dokumentationen for de indgåede aftaler, registrere og opbevare en række personoplysninger om dig. Dette sker i det omfang oplysningerne har relevans for de indgåede aftaler og deres opfyldelse. Dette vil typisk vedrøre dine kontaktoplysninger, såsom telefonnummer, e-mailadresse, postadresse, men

kan også relatere sig til andre relevante personoplysninger. Personoplysningerne registreres af virksomheden WEB-Koncept i forbindelse med din brug af KK-Imports webshop. Derudover opbevares en række af personoplysningerne i et eksternt bogføringssystem (p.t. e-conomic). Efter aftalen er opfyldt vil de registrerede personoplysninger sammen med øvrige opgave-relaterede oplysninger blive arkiveret i en 5-årig periode, hvorefter oplysningerne vil blive slettet. Såfremt du har spørgsmål til de registrerede oplysninger, kan du kontakte KK-Import og såfremt du mod forventning måtte være utilfreds med KK-Imports behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet.

Forbehold Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, afgifts- og momsændringer. Evt. tilbud gælder så længe lager haves.