Go to Top
  • Ingen varer i kurven.

6 mm Olimp top qualitet pellets 975 kg pris fra kr. 1995,00

6 mm Olimp top qualitet pellets 975 kg pris fra kr. 1995,00

1.925,00 DKK2.150,00 DKK

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Leveringspris gælder kun indenfor en radius af 50 km fra KK-Imports adresse. Levering udenfor 50 km, ring og spørg om pris. Ved hele træk 28 paller gælder prisen hele Jylland.

Super kvalitet træpille 975 kg pr palle.

Olimp træpiller
Her på siden finder du vores udvalg af træpiller fra firmaet Olimp. Disse træpiller, der fås i både 6 og 8 mm, er produceret under meget moderne og effektive forhold. Olimp træpiller er fremstillet af rent savsmuld fra nåletræer, hvilket giver pillerne den karakteristiske lyse, jævne farve og kvalitet. Når pillerne presses sammen, sker det under meget højt tryk, hvilket er med til at sikre, at Olimp træpiller holder deres form i lang tid og ikke smuldrer. Du har mulighed for at købe disse kvalitetsfulde træpiller fra Olimp i sække á 15 kg. lige her hos KK-Import. Hvis du ønsker dig rene træpiller med en meget høj brændværdi, er produkterne fra netop dette firma bestemt værd at prøve af derhjemme.

Olimp er 100% ren forbrændring
Olimp er til kunden, der ikke godtager hvad som helst. Olimps produkt er af højeste kvalitet og utroligt rent. Faktisk er der tale om et 100 % rent produkt. De miljøvenlige træpiller kommer både bruger, naboer og omgivelser til gode, da der ikke opleves nogen former for ubehag i forbindelse med anvendelsen af produktet. Men hvordan kan produktet være 100 % rent? Under tilblivelsen af pillerne er kravene strenge – når savsmuldet fra egenproduktionen fragtes videre, sker det for eksempel i et lukket rørsystem, hvilket holder savsmuldet rent. Olimps produkt opnår også sin høje kvalitet på grund af måden, savsmuldet bliver tørret på. Det tørres ved en temperatur på 100 grader i stedet for 400, som er det normale. Med denne tørringsmetode undgår man, at savsmuldet bliver forbrændt og forurenet. Du kan anvende træpillerne fra Olimp til opvarmning af huse, beboelseslokaler og produktionsfaciliteter.

 

Yderligere information

6 mm Olimp top qualitet pellets

, , , ,